اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۰

پذیرفته شده گرامی، ضمن عرض تبریک جهت قبولی در 🔴آزمون کارشناسی ارشد سال 1400🔴 لطفا از روز یکشنبه مورخ 1400/08/02 لغایت روز دوشنبه مورخ 1400/08/02 جهت ثبت نام اقدام نمایید.
لازم به توضیح می باشد که ثبت نام به صورت کاملا الکترونیکی و غیرحضوری انجام خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری پذیرفته شدگان به دانشگاه وجود ندارد.
برای ثبت نام و اجازه حضور در کلاس ها، پذیرفته شدگان عزیز باید تمامی مراحل ثبت نام الکترونیکی را با دقت کامل به اتمام برسانند. در صورت عدم اتمام مراحل ثبت نام، دانشجو مجوز حضور در کلاس های الکترونیکی را دریافت نخواهد کرد. در صورت وجود مغایرت میان مدارک بارگذاری شده از طریق ثبت نام الکترونیکی با اصل آن ها، در هر مرحله از تحصیل، ثبت نام دانشجویان کان لم یکن تلقی شده و طبق مقررات با دانشجو رفتار خواهد شد.

جهت مشاهده نحوه ثبت نام الکترونیکی بر روی راهنمای ثبت نام اینترنتی کلیک نمایید.